Búzafűlé Futár

Szeretné kipróbálni a friss búzafűlé pozitív hatásait, de sehol nem tud hozzájutni?

Önnek is nehézséget jelent a friss búzafűlé rendszeres beszerzése?

Feedek

Beszerzés mesterfokon! 3.rész - A jószomszédi segítő kéz

2008.08.11. 19:20 :: Búzafűlé Futár

búzafűlé, búzafű, búzafű beszerzés,

A friss búzafűlé folyamatos utánpótlásának van még egy harmadik lehetősége, ami sokaknak eszébe jut, de furcsamód mégis kevesen alkalmazzák.

Sokan beleszaladnak abba a problémába, hogy komoly nehézségek árán sikerül beszerezniük a présgépet, a magokat és a termőföldet, de a búzafű napi rendszerességű gondozása a kezdeti lelkesedés elmúlásával lassan felőrli őket.

 

Mit lehet ilyenkor tenni?

Ugye Önnek is van olyan szomszédja, akinek az ablakát meseszép virágok, vagy más szobanövények díszítik?

Ugye Ön szerint is egy ilyen szomszéd legalább akkora profizmussal és szeretettel lenne képes gondozni a búzafüvet, mint a saját növényeit?

 

Hadd kérdezzek valamit.

Kért Ön már valaha szívességet a szomszédjától? Gondolok itt arra, hogy elfogyott otthon a tej és a szomszédtól kért kölcsön, vagy megkérte, hogy vegye át a postát, mert el kell szaladnia otthonról?

Mennyiben más az, ha megkéri a szomszédját, hogy segítsen Önnek a búzafű gondozásában?

Ön gondoskodik a magok, a termőföld rendszeres beszerzéséről, biztosítja a gondozáshoz és termesztéshez szükséges eszközöket, a szomszéd pedig gondozza a búzafüvet.

Mindezt megkoronázva, egyszerűen fantasztikus élmény tud lenni, amikor a rendszeres aratás idején összejönnek és Önök együtt fogyasztják a friss búzafűlevet!

 

Szólj hozzá!

Címkék: búzafűlé búzafű búzafű beszerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://buzafulefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr56611161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása